Talmud'da, insanı dehşete düşüren cümleler!..

29/12/2023 Cuma Köşe yazarı A.D

Şimdi, dünyâda semâvî kitâbı olan üç din vardır: Mûsevîlik, Hıristiyanlık ve İslâmiyyet... Mûsâ aleyhisselâma Tevrât, Îsâ aleyhisselâma İncil kitâbı indirilmiş idi. Mûsevîler, Mûsâ aleyhisselâmın; Hıristiyanlar Îsâ aleyhisselâmın getirdiği dîne tâbi olduklarını söylerler.

Kur’ân-ı kerîm, en son Peygamber olan, Peygamberimiz Muhammed aleyhisselâma gönderilmiştir. Kur’ân-ı kerîm, bütün ilâhî kitapların hükümlerini neshetmiş, yani yürürlükten kaldırmış ve bu hükümleri kendisinde toplamıştır. (Cevâb Veremedi)

     ***

Büyük İslam âlimi Hüseyin Hilmi Işık Efendi "kuddîse sirrûh" buyuruyor ki:

"Bugün Müslümân ismi altında üç büyük İslâm fırkası vardır. Şîîliği Yahûdîler kurdu. Vehhâbîliği İngilizler kurdu. İslâmiyyeti Türkler korudu. Misyonerler, Hıristiyanlığı yaymaya, Yahûdîler, Talmûd'u yaymaya, İstanbul'daki Hakîkat Kitâbevi, İslâmiyyeti yaymaya, masonlar ise, dinleri yok etmeye çalışıyorlar." (Se’âdet-i Ebediyye)

Bugün, Hüseyin Hilmi Işık Efendi'nin işaret buyurduğu Talmud'dan bahsetmek istiyoruz biraz...

Talmud, Yahûdîlerin Tevrât'tan sonraki kudsî kitaplarıdır. "Sözlü emirler" dedikleri kitaptır. (Mişnâ) ve (Gamârâ) diye iki kısımdır.  

Talmud'un Hoşem hamişpat, Yoreh deah, Sultan Arah kısımlarındaki insanı dehşete düşüren şu cümleleri birlikte okuyalım:

"Yahûdî olmayan kimselerin kanını akıtmak Allaha kurban takdim etmektir", "Yahûdîlik maksat ve gâyesi için işlenen bütün günâhlar, gizli olmak şartı ile mubâhdır", "Allah dünyânın bütün servetini sâdece Yahûdîlere tahsîs etmiştir", "(Hırsızlık etmeyiniz) emri sâdece Yahûdîler içindir. Diğer milletlerin canları ve malları helâldir", "Yahûdî olmayanların ırzı, nâmûsu helâldir. (Zinâ etmeyeceksin) emri Yahûdîler içindir", "Yahûdî olmayanın malını çalan ve işini elinden alan bir Yahûdî, iyi bir iş yapmıştır", "Yalnız Yahûdî olanlara insan gözü ile bakılır. Yahûdî olmayanlar birer hayvandır."

Talmud'da, Yahûdîlerin bekledikleri Mesîh için de şöyle denilmektedir: "Mesîh, Yahûdî olmayanları, harb arabalarının tekerlekleri altında ezecektir. Büyük harb olacak ve insanların üçte ikisi ölecektir. Yahûdîler gâlib olacak, mağlûb olanların silâhlarını yedi sene yakacak olarak kullanacaklardır. Diğer milletler Yahûdîlere itâat edeceklerdir. Mesîh Hıristiyanları kabûl etmeyecek ve onları tamâmen imhâ edecektir. Bütün milletlerin hazîneleri Yahûdîlerin ellerine geçecek, Yahûdîler çok zenginleşecekler. Hıristiyanlar yok edilince, diğer milletlerin gözleri açılacak, onlar da Yahûdî olacaklardır. Böylece Yahûdîler dünyâya hâkim olacak, dünyânın hiçbir yerinde Yahûdî olmayan kimse kalmayacaktır."

Başka söze ne hâcet; Filistin'deki, Gazze'deki katliâmı görünce; kim insan kim hayvan anlaşılmıyor mu?!.